Karamells sajttorta 
	  
	Hozzvalk: 
	Tszthoz: 
	2 zacsk /36dkg/ teljes kirls keksz /Gyri des mzes/ 
	20 dkg margarin 
	 
	Krmhez: 
	75 dkg tejsznes natr krmsajt /Mascarpone/,zls szerint cukor,2 evkanl liszt,3 tojs,7 dkg tejfl,vanliaaorma. 
	1 zacsk tejkaramella 
	Elkszts: 
	Tszta: 
	A kekszet ledarljuk s sszekeverjk a megolvasztott margarinnal.Egy tortaformt stpaprral kiblelnk /oldalt is/ s 170 fokra elmelegtett stben 10 percig stjk.Ha ksz  langyosra htjk. 
	  
	Krm: 
	A krmsajtot sszekeverjk a cukorral,liszttel,tejfllel,vanlia aromval,majd a 3 tojst egyenknt belekeverjk.Habosra keverjk,majd a megslt piskta tetejre ntjk.Visszarakjuk a stbe s mg 60 percig stjk.A tejkaramellt apr darabokra vgjuk,s kb. a 40-ik stsi percnl a torta tetejre szrjuk.Ha megslt,s kihlt egy napra htbe tesszk,hogy megdermedjen,mert csak akkor lehet felvgni.Sts utn a teteje mg elgg lgy,de msnapra meg fog dermedni,s szpen szeletelhet. 
	  
	  
	  
	  
	  
	  
	  
	  
 |