Trs-kkuszos stemny 
	  
	Hozzvalk: 
	35 dkg liszt,25 dkg margarin,15 dkg porcukor,2 tojs srgja,1 csomag vanliscukor,2-3 evkanl tej,2 evkanl kaka,kshegynyi szdabikarbna. 
	Tltelk: 
	20 dkg cukor,1 csomag vanliscukor,2 dl tejfl,75 dkg tr /n rikottt hasznltam/,3 evkanl bzadara,2 tojs fehrje,10 dkg kkusz. 
	  
	Elkszts: 
	Lisztet margarinnal,porcukorral,vanliscukorral,szdabikarbnval sszemorzsoljuk,hozzadjuk a kakat tojssrgkat,tejet,s sszegyrjuk.Kt rszre osztjuk,zsrozott,lisztezett tepsibe nyjtjuk az egyik tsztt.Erre ntjk a  
	Tltelket:Cukrot,vanliscukrot,tejflt,trt,bzadart,kkuszt sszekeverjk,s hozzadjuk a tojsok kemny habjt.Rntjk a barna lapra a trs tltelket,majd vatosan tetejre tesszk a msik kinyjtott tsztt.Megszrkljuk,s elmelegtett stben 180 fokon megstjk.  
	Legkzelebb gy ksztem,hogy a fele trs krmet rsimtom az als lapra,r feldarabolt szibarackbefttet teszek,s a tr msik felt,majd a msik lapot. 
	  
 |