Elefntszem 
  
Hozzvalk: 
Tszta: 
8 db tojs,8 evkanl porcukor,6 evkanl liszt,2 evkanl kaka,2 evkanl vz,1 csomag stpor.  
Krm:  
25 dkg margarin,25 dkg cukor,3 dl tej,1 csomag bannos pudingpor. 
3 bann  
Teteje: 
10 dkg tejcsokis tortabevon,10 evkanl olaj.  
  
  
Elkszts: 
Tszta: 
A tszta hozzvalibl pisktt stnk. Ne sssk meg tlsgosan, mert a feltekersnl a tekercs megtrik. A kihlt pisktt konyharuhval egytt tekerjk fel.  
Krm: 
A margarint a cukorral kikeverjk. A tejjel megfzzk a pudingport. Ha kihlt, sszekeverjk a cukros margarinnal.  
sszellts: 
Krmmel megkenjk a tekercset.A krmmel megkent tszta egyik felre helyezzk a meghmozott bannokat, s azon a feln elkezdjk feltekerni a pisktt. 
Teteje: 
Csokit az olajjal felolvasztjuk,s bevonjuk vele a feltekert stemnyt.  
 | 
Kedves Kriszdom!
Gratullok az oldaladhoz nagyon tetszik,sok hasznos dolgot talltam,i mg csak az elefntszemet prbltam ki ami nagyon zlett a csaldomnak,de haladok tovbb a recertjeid kiprblsban!!
Ksznm!!!!
