Viktria stemny 
  
  
Hozzvalk: 
Tszta: 
5 tojs,30 dkg porcukor,10 evkanl vz,20 dkg liszt,1 stpor,10 dkg darlt di. 
Krm: 
2 dl tej,1 csomag puncs z pudingpor,20 dkg margarin,5 dkg darlt di,20 dkg porcukor,1 csomag vanliscukor,zls szerinti rum. 
Mz: 
10 dkg vaj,2-3 evkanl kaka. 
  
  
Elkszts: 
Tszta: 
Tojsok srgjt a porcukorral habosra keverjk,hozzadjuk a  vizet,lisztet,stport,s sszedolgozzuk,vgl beleforgatjuk a tojsok kemny habjt.Kt rszre osztjuk,egyikbe belekeverjk a dit.Zsrozott,lisztezett tepsibe ntjk elszr a disat,utna pedig  a srga tsztt s megstjk. 
Krm: 
Margarint a dival,porcukorral,vanliscukorral,rummal habosra keverjk.Pudingot a tejben megfzzk,s ha kihlt a kettt sszekeverjk.Megslt,kihlt tsztra kenjk. 
Mz: 
Vajat gz felett felolvasztjuk s belekeverjk a kakat /cukor nem kell bele/ s a krmre simtjuk. 
 |