Cignypecsenye csirkehsbl
Hozzvalk:
4 egsz csirkecomb,2 fl filzett csirkemell,5 tojs,5 evkanl olaj,1 kiskanl curry por,1 kiskanl pirospaprika,1 kiskanl szjaszsz,1 kiskanl worcesterszsz.1 kiskanl s,1 kiskanl bors,5 ppozott evkanl liszt.Fstlt szalonna.
Elkszts:
A csirkecombokat kifilzzk,brt lehzzuk,folpack kztt kiklopfoljuk,s 2 kisebb darabra vgjuk.Az csirkemelleket 2-2 szeletre vgjuk,s azt is kiklopfoljuk.Szzuk a hsszeleteket.Elksztjk a szszt.A tojsokat a felverjk,csommentesen elkeverjk benne a lisztet,hozzadjuk a curry port,pirospaprikt,st,szjaszszt,worcesterszszt,borsot,s jl sszekeverjk.Egy serpenyben az olajat felhevtjk,a hsszeleteket beleforgatjuk a szszba,s mindkt oldalukat megstjk.A szalonnaszeleteket felkockzzuk,megpirtjuk.Sltkrumplival,s a slt szalonnadarabokkal tlaljuk.


|