Itt található képek receptjeit megtaláljátok a Fórumok-Olvasóim receptjei,konyhai praktikái menüben!
Kedves olvasóm Reny receptjei és képei
Piskótatalléros süti
Karamellás sportszelet
Barackos-pudingos sütemény
Tejfölös - meggyes pite
Somlói torta
és Ramóna képe
Sió szelet
Ramóna, kedves olvasóm receptjei,képei
Cukkinis répás lepények
Diós-csokoládés szelet
Mézeskalács
Nagyon csokis süti
Tejfölös sült krumpli
Németh Jánosné / Éva, kedves olvasóm receptje,képe
Ünnepi ostyatorta
Kis Gyula, kedves olvasóm receptjei,képei
Bográcsban főzött marhalábszár pörkölt
Hókocka
Fekete rózsa
|
Szecska (csalamádé)
Hozzávalók: káposzta, uborka, paprika, zöld paradicsom, hagyma, sárgarépa, vagy bármilyen otthon a hűtőben fellelhető maradék savanyúságnak való, amit acsalád szeret.
Fűszerek: szemesbors, koriander, köménymag, szegfűszeg, mustármag, babérlevél, só, ecet, cukor(édesítő)
A fentieket mind nagyon vékonyra kell szeletelni ( én kenyérszeletelővel csinálom majd egy nagy tálban összekeverni, a fenti fűszereket ízlés szerint, vagy a fellelhetőségük szerint alaposan belekeverni. Egy óra kell az ízek összeéréséhez, de több nem árt, a hűtőben sokáig eláll, de ha ősszel téli káposztával készítjük befőttesüvegben a spajzba is tehetjük.