Baconba göngyölt mozzarellás csirkemell
Hozzávalók:
1 egész filézett csirkemell,só,őrölt bors,20 dkg mozzarella sajt,bazsalikom,20 dkg bacon szalonna.
Elkészítés:
A húst megfelezzük,és a 2 db fél csirkemellet kiklopfoljuk,így kettő elég nagy szelet húst kapunk,amit jól fel tudunk majd tekerni.Sózzuk,borsozzuk.Kiterítjük a húst,megszórjuk bazsalikommal,és a sajt felét szeletelve a húsra tesszük,feltekerjük.4 szelet bacont egymás mellé teszünk,és ebbe göngyöljük bele a húst.Másik felét ugyanígy készítjük el.Olívaolajjal megkent tűzálló tálba tesszük és előmelegített sütőben 165 fokon pirosra sütjük.
A húst kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,megszórjuk bazsalikommal.
Rátesszük a sajtszeleteket.
Baconba göngyöljük.
Olívaolajjal kikent tűzálló tálba tesszük,és megsütjük.
|