Füstölt sajtos,gombás sertéskaraj sült körtével
Hozzávalók:
6-8 szelet karaj,6-8 szelel föstölt mozzarellasajt,20 dkg gomba,kevés olivaolaj,só,bors,2-3 körte.
Elkészítés:
A karajt kiklopfoljuk sózzuk,borsozzuk,jénai tálba tesszük,és egyik oldalát elősütjük.Megfordítjuk a hússzeleteket.A gombát vékony szeletekre vágjuk,pici vizet öntve alá,10 percig főzzük,sózzuk,borsozzuk,majd a hússzeletekre halmozzuk.Mindegyik hússzeletre teszünk 1-1 szelet sajtot,és alufóliával letakarva 180 fokon kb. 20 percig sütjük.A körtét meghámozzuk,felkockázzuk,forró olívaolajba halvány barnára sütjük.

A hússzeletek elősütjük,a gombát rátesszük,sajtszeleteket rátesszük,és sütjük.

Eredeti recept:Nők Lapja konyhája újságban
|