jhagyms tojssalta
Hozzvalk:
50 dkg burgonya,8 tojs,1 nagy tubus majonz,3 dl tejfl,1 csokor jhagyma,mustr,citroml,porcukor,s,jgsalta levelek.
Elkszts:
A burgonyt hjban ss vzben megfzzk,ha kihlt meghmozzuk,feldaraboljuk.A tojsokat kemnyre fzzk,megtiszttjuk,4 cikkre vgjuk s flre tesszk.jhagymt /zldjt is/,felkarikzzuk.Majonzt a tejfllel,pr csepp citromlvel,kevs mustrral,s zls szerinti porcukorral jl sszekeverjk,egy mlyebb tlba,belekeverjk a felkockzott burgonyt,tojst /4 cikk kivtelvel/,s jhagymt hozzkeverjk.veg tlat kiblelnk saltalevelekkel,s a tojssaltt rhalmozzuk.A flretett tojs cikkekkel,s kis saltalevllel dsztjk.
![](//kriszdomkonyhaja.gportal.hu/portal/kriszdomkonyhaja/image/gallery/1238332334_08.jpg)
|