Barackos,pudingos édesség
Hozzávalók:
2 csomag főzés nélkül készíthető puncs puding,9 dl tej,1 csomag tejszínhabpótló por,4-5 szem őszibarack,babapiskóta.
Elkészítés:
A pudingport,habpótlót és a tejet jó keményre felverjük.Egy tál aljára kanalazunk belőle,a babapiskótából feldarabolva teszünk rá,majd barackot darabolunk a tetjére.Ismét teszünk rá pudingot,és így rétegezzük még egyszer.Hűtőbe tesszük,tálalás előtt tejszínhabbal díszítjük.
A pudingból kanalazunk a tálba,és teszünk rá a darabolt babapiskótából.
A piskótára teszünk a feldarabolt barackból.
Ezt megismételjük.
Tálalás előtt tejszínhabbal díszítjük.
Ezt az édességet főzés nélküli vanília pudinggal,banánnal,vagy trópusi gyümölccsel nagyon finom.
|
Ezt a receptet biztos kipróbálom, de nem csak barackkal, hanem pl. meggyel is! Nagyon jó ez az oldal!
Köszönöm szépen Betti.A főzés nélküli vanília puding banánnal,vagy a trópusi gyümölccsel nagyon finom.Úgy is szoktam készíteni.