Csirkecombok májas töltelékkel
Hozzávalók:
5 db egész csirkecomb,só,1 zsemle,kevés tej,1 kis fej vöröshagyma,olaj,só,őrölt bors,majoranna,3 csirkemáj,1 tojás,5 dkg reszelt sajt.
Elkészítés:
A csirkecombokat kettévágjuk alsó és felső részre,majd kicsontozzuk,és sózzuk.A hagymát apróra vágjuk,az olajon megdinszteljük.A zsemlét a tejben megáztatjuk,kinyomkodjuk,és a hagymához tesszük.Sózzuk,borsozzuk,majorannázzuk,a tojást is hozzáadjuk,valamint az elkapart csirkemájakat,reszelt sajtot és villával jól összekeverjük.A csirkecombokat kiterítjük és a csont helyére halmozunk a töltelékből,ráhajtjuk a húst.Hústűvel megtűzzük,olajjal kikent tűzálló tálbatesszük és 170 fokon sütjük.
|