Hozzávalók:
50 dkg darált keksz, 20 dkg porcukor, 3 ek kakaópor, rum, vagy rum aroma, 5 dkg olvasztott margarin, tej.
Krémhez:
20 dkg margarin, 20 dkg porcukor.
Elkészítés:
A kekszet,porcukrot,kakaóport,rumot,és olvasztott vajat összemorzsoljuk annyi tejet adunk hozzá,hogy formázható masszát kapjunk.
A masszát pár percet hagyjuk pihenni, hogy a kekszreszelék meg tudjon dagadni.
Ha ezt követően szükségesnek látjuk, további tej hozzáadásával javíthatunk a massza állagán.
Krém:
Margarint a porcukorral jó habosra kikeverjük.
A nyújtást kókuszreszelékkel megszórt sütőpapíron végezzük.Nyújtsuk ki a masszát kb. fél cm vastagságú téglalap alakra.
A masszára kenjük rá a krémet,majd a sütőpapír segítségével tekerjük fel a tekercset.
Majd alufóliába tekerjük,és pár órára hűtőbe tesszük.
Én dupla adagból készítettem,és az egyik krémbe kevertem mandulaaromát.