Elefntszem
Hozzvalk:
Tszta:
8 db tojs,8 evkanl porcukor,6 evkanl liszt,2 evkanl kaka,2 evkanl vz,1 csomag stpor.
Krm:
25 dkg margarin,25 dkg cukor,3 dl tej,1 csomag bannos pudingpor.
3 bann
Teteje:
10 dkg tejcsokis tortabevon,10 evkanl olaj.
Elkszts:
Tszta:
A tszta hozzvalibl pisktt stnk. Ne sssk meg tlsgosan, mert a feltekersnl a tekercs megtrik. A kihlt pisktt konyharuhval egytt tekerjk fel.
Krm:
A margarint a cukorral kikeverjk. A tejjel megfzzk a pudingport. Ha kihlt, sszekeverjk a cukros margarinnal.
sszellts:
Krmmel megkenjk a tekercset.A krmmel megkent tszta egyik felre helyezzk a meghmozott bannokat, s azon a feln elkezdjk feltekerni a pisktt.
Teteje:
Csokit az olajjal felolvasztjuk,s bevonjuk vele a feltekert stemnyt.
|
Kedves Kriszdom!
Gratullok az oldaladhoz nagyon tetszik,sok hasznos dolgot talltam,i mg csak az elefntszemet prbltam ki ami nagyon zlett a csaldomnak,de haladok tovbb a recertjeid kiprblsban!!
Ksznm!!!!![](//kriszdomkonyhaja.gportal.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/ythanx_smile.gif)
![](//kriszdomkonyhaja.gportal.hu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/ybanan_smile.gif)