Zldsges pulykacomb
Hozzvalk:
2 pulyka alscomb,s.bors,10 dkg zldsgkeverk /bors,srgarpa,krumpli,zldsg,apr kockkra vgva/,1 tojs,1-2 evkanl liszt,4 szelet fstlt ftt tarja,4 szelet sajt.
Elkszts:
A hst lefejtjk a csontrl,inakat kiszedjk,szzuk,borsozzuk,kitertjk.A zldzgeket megproljuk,szzuk,ha puha a zldsg,s kihlt,beletjk a tojst,s hozzkeverjk a lisztet.hsra fektetnk 2 szelet tarjt,r 2 szelet sajtot,s rhalmozzuk a zldsgkeverk felt,rhajtjuk a hst,s sszetzzk.Msik hst ugyangy elksztjk.Tzll tlra tesszk s elmelegtett stben 150 fokon kb. 25 percig lefedve proljuk,majd tetejt levve tovbbi 30 perc alatt 180 fokon pirosra stjk.
Tetejt megszrhatjuk reszelt sajttal,vagy baconba tekerhetjk,s gy is megsthetjk.
![](//kriszdomkonyhaja.gportal.hu/portal/kriszdomkonyhaja/image/gallery/1238332770_93.jpg)
|