Vatta stemny
/gztepsihez val adag/
Hozzvalk:
Tszta:
6 tojs,20 dkg porcukor,1 csomag stpor,4 csomag egyforma z pudingpor /n mr csinltam vanlissal,csokissal,epressel/.
Krm:
4 tojs srgja,0,5 dl rum,15 dkg porcukor,25 dkg margarin.
Teteje:
4 tojs fehrje,20 dkg porcukor.
Mz:
6 dkg porcukor,3 dkg kaka,kevs vz,6 dkg margarin.
Elkszts:
Tszta:
Egsz tojsokat a porcukorral felverjk,belekeverjk a stport,pudingporokat,s stpaprral blelt tepsibe stjk.
Krm:
Tojssrgkat rummal,porcukorral kikeverjk,s sszedolgozzuk a habosra kevert margarinnal.Tsztt kett vgjuk s megtltjk.
Teteje:
Tojsok fehrjt a porcukorral gz felett j kemnyre felverjk,s a tszta tetejre kenjk.
Mz:
Porcukrot a kakaval s kevs vzzel felfzzk,belekeverjk a margarint,sa kiss megszradt habra simtjuk.Msnap szeleteljk.
|