Medvehagymás - sajtos csirkemell
Hozzávalók:
1 egész csirkemell filé,1 medvehagymás tömlős sajt,2 tojás,3-4 púpozott evőkanál liszt,só,bors,kevés olívaolaj.
Elkészítés:
A csirkemellet ketté vágjuk hosszában és keresztben is,sózzuk,borsozzuk.Tűzálló tálat kiolajozunk,és a húst előmelegített sütőben 180 fokra betesszük sülni.Egyik felét megsütjük,majd megfordítjuk.Közben a medvehagymás sajtot a tojásokkal és a liszttel simára keverjük.A húst megfordítjuk,rákanalazzuk a sajtos masszát,és pirulásig visszatesszük a sütőbe.
A húst négy részre vágjuk,sózzuk,borsozzuk,olajjal kikent tűzálló tálba tesszük,és elősütjük.
Rátesszük a sajtos,tojásos,lisztes masszát,és visszatesszük a sütőbe.
|
Hat,szinten egy kituno,gusztusos recept es szinten unnepi,ehhez is gratulalok...