Narancsos babapiskótás desszert
Hozzávalók:
1 csomag babapiskóta,1 liter 100 %-os narancslé,2 csomag vaníliapuding,1 evőkanál cukor,2 narancs reszelt héja és kockára vágott húsa.
Elkészítés:
A pudingot simára keverjük a narancslével,hozzáadjuk a cukrot,és sűrűre főzzük.Tűzről levéve belekeverjük a reszelt narancshéjat és az összevágott narancsdarabokat.Keveset öntünk egy tál aljára,belenyomkodunk babapiskótából,ismét a krém,és babapiskóta.Mindaddig folytatjuk,még el nem fogy a krém.Tetejére krém kerüljön.Jól lehűtjük.Tejszínhabbal,csokiöntettel tálaljuk.
A narancslétől kicsit kesernyés utóíze van,de az öntet és tejszínhab javít ezen.Igazán jó desszert.
Eredeti recept az NLC oldalán nszvalika-tól.
|