Pulykaszelet burgonyabundban
Hozzvalk:
80 dkg burgonya,1 vrshagyma,5 dkg kemny sajt,2 tojs,2 evkanl liszt,aprtott petrezselyemzld,80 dkg pulykamell,5-6 evkanl olaj, s, bors.
A burgonyt meghmozzuk, durvra reszeljk.A hagymt aprra vgjuk,a sajtot lereszeljk.
A burgonyt alaposan sszekeverjk a hagymval,sajttal,tojsokkal meg a liszttel, majd beledolgozzuk a petrezselyemzldet,sval,borssal zestjk.
A hst kis szeletekre vgjuk,kiklopfoljuk, fszerezzk zls szerint,s burgonys keverkkel beburkoljuk.Hll tlba tve stjk.
n a burgonyabundbl olajozott aluflira tettem pici zsemlemorzst,kevs burgonyabundt,r a hst,s ismt bunda,morzsa,becsomagoltam,gy nem ragad s lehet formzni is.25 percre 200 fokra elmelegtett stbe tettem,majd kicsomagoltam,s pirtottam .
Salta vagy zldsgkret illik hozz.
Nekem ez a mennyisg burgonyabunda 80 dkg hshoz nem volt elg.
![](//kriszdomkonyhaja.gportal.hu/portal/kriszdomkonyhaja/image/gallery/1236545218_42.jpg)
Aluflit olajoztam,zsemlemorzsztam,r burgonyabundbl s a hs
![](//kriszdomkonyhaja.gportal.hu/portal/kriszdomkonyhaja/image/gallery/1236545514_40.jpg)
....ismt burgonyabunda,morzsa s becsomagoltam,stttem
![](//kriszdomkonyhaja.gportal.hu/portal/kriszdomkonyhaja/image/gallery/1236545216_83.jpg)
Tlalva
Eredeti recept:Andi konyhja
|