Kata szelet
Hozzvalk:
Tszta:
50 dkg liszt,25 dkg margarin,15 dkg porcukor,2 tojs srgja,1 csomag stpor.
Krm:
1 lap sszemorzsolva,1 cssze forr tej,0,5 dl rum,10 dkg vaj,2 kvsksnl kaka,zls szerinti cukor.
Teteje:
3 tojs fehrje,30 dkg porcukor,csokidara.
Elkszts:
Tszta:
Margarint a liszttel,porcukorral,stporral sszemorzsoljuk,hozzadjuk a tojsokat,s sszegyrjuk.3 lapot stnk.
Krm:
Egyik lapot sszemorzsoljuk,lentjk a forr tejjel,hozzadjuk a rumot,Vajat kakaval s az zls szerinti porcukorral habosra keverjk,s a kettt sszekeverjk.Kt lap kz kenjk.
Teteje:
Tojsok fehrjt a porcukorral gz felett kemny habb verjk,s a tsztra kenjk,csokidarval megszrjuk.
|