Mozzarellás sült karfiol,brokkoli
Hozzávalók:
20 dkg brokkoli,20 dkg karfiol,20 dkg mozzarella,15 dkg paradicsom,3 gerezd fokhagyma,1 evőkanál citromlé,só.
Elkészítés:
A brokkolit sós, fokhagymás vízben leforrázzuk.A rózsáira szedett karfiolt,sós citromos vízben előfőzzük.Rétegezve tűzálló tálba tesszük a karfiolt és a brokkolit,úgy,hogy minden réteg közé egy-egy zeletelt mozzarellát teszünk.Tetejét beborítjuk sajttal.Paradicsomkarikákkal díszítjük és 180 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.
Olajjal kikent tűzálló tálba rétegezzük a brokkolit,karfiolt és mozzarellát,majd a tetejét is beborítjuk a sajttal,paradicsomszeletekkel,majd megsütjük.
|